Er zijn ook moderne versies van de fruitautomaten beschikbaar bij de online casino’s. Een goed voorbeeld hiervan is de Fruit Smasher gokkast. Dit spel kent een standaardopzet, maar beschikt over tal van vrolijke en mogelijk winstgevende elementen. Er wordt gespeeld met vijf wielen en drie rijen, dit is ook redelijk standaard. Met name de vormgeving is zeer gedetailleerd en brengt de fruitmachine naar een hoog niveau. Er kan zomaar een hoofdprijs van vijftigduizend munten worden gewonnen op deze fruitmachine of wacht dacht je van vijftig gratis spins? Een zekerheid is dat het Wild symbool voor onverwachte, maar erg leuke extra geldprijzen kan gaan zorgen.

Uitleg

Inzetten is reuze gemakkelijk op de Fruit Smasher fruitautomaat, dit kan allemaal aan de linkerkant van het speelscherm worden ingesteld. Bepaal bijvoorbeeld zelf het aantal munten per winlijn en de totale inzet per draai. Dit kan natuurlijk na elke draai weer worden aangepast. Wil je gebruik maken van een automatische spinmodus, klik dan op deze knop en stel de modus in voor enkele tientallen rondes.

Er zal met blokken worden gespeeld, deze zijn in eerste instantie nog verborgen. Pas wanneer er een winnende combinatie ontstaat zal er worden onthuld om welke symbolen het gaat. Deze blokken worden dan kapotgeslagen door de hoofdrolspeler van dit slot. Leuke bijkomstigheid, alle winlijnen werken zowel van rechts naar links als van links naar rechts. Dus deze tellen eigenlijk dubbel!

Gratis spins

De symbolen van de vissen kunnen ook aardig lucratief zijn, deze leveren namelijk toegang op tot het bonusspel. Drie keer dit symbool en er starten tien gratis spins. Er kunnen zelfs tot maximaal vijftig gratis draaien per keer worden gewonnen. Deze spins werken exact hetzelfde als in het reguliere spel.