Ontwikkelaar Simbat staat bekend om zijn fruitautomaten, dit is dan ook het specialisme van dit bedrijf. Het heeft bijvoorbeeld ook de Big Money Game fruitmachine op de markt gebracht. Deze digitale gokkast kent één duidelijke speelfunctie, namelijk een bonuswiel. Dit wiel kan je niet ontgaan, want deze is prominent aanwezig op het speelscherm. Maar let wel op, dit bonuswiel zal uitsluitend geactiveerd kunnen worden wanneer er met een hogere inzet gespeeld zal worden.

Uitleg

De Big Money Game fruitmachine is erg eenvoudig te spelen, zowel voor de beginnende als ervaren casinospeler. Bepaal voor het draaien eerst even de totale inzet per spin, dit kan gemakkelijk worden aangepast. Als jij met één munt per draai zal gaan spelen, dan zal er met een enkele winlijn worden gespeeld en kunnen natuurlijk ook de hold-knoppen worden gebruikt. Echter is het dan niet mogelijk om in aanmerking te komen voor een draai aan het wiel.

Hogere inzet

Kies jij ervoor om met vijf munten per draai te gaan spelen, dan worden er vijf winlijnen geactiveerd op de speelrollen. Alleen in dat geval zal de hold-knop niet meer beschikbaar zijn. Wel zal het bonuswiel voor een leuke extra winst zorgen op de Big Money Game gokkast. Bij een inzet van tien munten per draai kan jij in aanmerking komen om het wiel tweemaal te laten draaien en bij twintig munten zelfs drie keer.

Bonuswiel

Deze fruitmachine kent met het bonuswiel dus één hoogtepunt, daarom raden wij ook alle spelers aan om met op zijn minst vijf munten te gaan spelen. Het bonuswiel kan bereikt worden wanneer het symbool van de ‘BAR’ drie keer op de rollen komt te staan. Er worden behoorlijk hoge geldprijzen uitgekeerd op het bonuswiel.